Veelgestelde vragen

Geen antwoord op uw vraag?

Stuur een mailtje met jouw vraag naar info@coupontrade.nl. Wij streven ernaar om je e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.


Algemene vragen

Waarom zou ik CouponTrade gebruiken om mijn hotelbon te verkopen?

Heb je een hotelarrangement gekocht en ben je erachter gekomen dat je helaas niet meer in de gelegenheid komt om deze te verzilveren? Bij CouponTrade kan je 24/7 je hotelbonnen kopen of verkopen. Geen onderhandelingen, telefoontjes of langdradige gesprekken, maar gewoon veilig en snel verkopen voor je gewenste prijs. Wij van CouponTrade staan daarbij altijd voor je klaar en per e-mail of telefoon zijn we altijd bereikbaar.

Hoeveel kost het gebruik van CouponTrade?

Het plaatsen van een advertentie is volledig gratis! CouponTrade brengt pas kosten in rekening wanneer het gelukt is om je hotelbon te kopen of verkopen. Het kost je dan een klein percentage van het verkoopprijs: 15%. Stel je verkoopt een hotelbon voor €20 dan ontvang je €17 en Coupontrade €3. Voor het kopen van een advertentie rekenen wij geen extra kosten.

Kan ik zien wat ik gekocht of verkocht heb?

Ja, je kunt dit terug vinden wanneer je inlogt op je CouponTrade account.


Kopen

Is het kopen via CouponTrade veilig?

Uiteraard,onze werkwijze maakt het verkopen en kopen van coupons, e-tickets en veilingen op een veilige wijze mogelijk. Wij controleren de bonnen met o.a. een geautomatiseerde barcode check om te voorkomen dat hotelbonnen dubbel worden verkocht. Daarnaast controleren wij alle bankgegevens en of er meldingen zijn van internetoplichting. Om de kopers zekerheid te bieden krijgen zij inzicht in de onderstaande gegevens van de koper:

  • naam
  • woonplaats
  • een profiel foto

Welke acties worden er ondernomen wanneer er geconstateerd wordt dat mijn aankoop niet werkt?

Bij constatering van een niet werkende aankoop gaan wij je in contact brengen met de verkoper en ondersteuning bieden om tot een oplossing te komen.


Verkopen

Wat kost het verkopen via CouponTrade?

Het plaatsen van een advertentie is gratis! CouponTrade brengt pas kosten in rekening wanneer het gelukt is om je hotelbon te kopen of verkopen. Het kost je dan een klein percentage van het verkoopprijs: 15%. Als het gaat om een hotelbon van €20, ontvangt de verkoper €17.

Is het verkopen via CouponTrade veilig?

Ja! Als jij je hotelbon verkoopt via CouponTrade, krijgt de koper pas zijn ticket opgestuurd als wij het geld hebben ontvangen.

Kan ik mijn aanbod zelf gebruiken als ik deze niet verkoop?

Dit is mogelijk, maar het is belangrijk dat je het hotelarrangement dan wel van CouponTrade verwijderd voordat je hem gebruikt.

Hoe weet ik dat mijn aanbod verkocht is?

Er zijn verschillende manieren om er achter te komen of en welk arrangement verkocht is. Je krijgt van elke verkoop een mailtje. Je kan het ook op je profiel zien.


Privacy Policy

Help!
Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@coupontrade.nl.