Goedkope hotelaanbiedingen in Nederland

Hotelaanbiedingen Limburg

Ga jij binnenkort met vrienden of met je partner naar Limburg? Dan is het altijd leuk om op de hoogte te zijn van de leukste hotels voor een overnachting, bezienswaardigheden en hotspots voor je daar heen gaat.

Bezienswaardigheden

Wil je historische bezienswaardigheden bezoeken dan adviseren wij je om een goedkope hotelovernachting te boeken in de hoofdstad Maastricht of Valkenburg, dit zijn de historische trekpleisters van Limburg. In Maastricht kunt u genieten van de Sint-Servaasbasiliek, Sint Servaasbrug en de Helpoort. Verder zijn er natuurlijk ook vele musea in Maastricht. Het Natuurhistorisch museum is één van de populairste daarvan. In de zomer naar Limburg met kinderen? Daar zijn ook genoeg mogelijkheden voor. In Valkenburg bevind zich het Sprookjesbos. Daarnaast zijn er nog veel middeleeuwse parken waar je kan genieten van hoe men vroeger leefde. Genieten dus, voor jong en oud!

Hotels

Het 3 landenpunt wordt gezien als de symbool van de provincie Limburg. Maastricht is de dichtstbijzijnde grote stad. Dus gaat u een dagje uit naar Limburg? Dan hebben wij al wat centraal gelegen hotels voor u gezocht. Hieronder een overzicht van leuke hotels in Limburg:
- Kruisherenhotel Maastricht
- Van der valk Roermond

Uitgaans leven en winkels

Maastricht biedt een gevarieerde uitgangsleven met clubs als Club Vibes en Take Five. Daarnaast bied de stad Maastricht vol op shopping mogelijkheden voor jong en oud.


Bekijk hier alle voordelige hotelarrangementen.

Help!
Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@coupontrade.nl.