Goedkope hotelaanbiedingen in Nederland

Hotelaanbiedingen Groningen

Ga jij binnenkort met vrienden of met je partner naar Groningen? Dan is het altijd leuk om op de hoogte te zijn van de leukste hotels voor een overnachting, bezienswaardigheden en hotspots voor je daar heen gaat.

Bezienswaardigheden

Wil je historische bezienswaardigheden bezoeken dan adviseren wij je om een goedkope hotelovernachting te boeken in de hoofdstad Groningen. Dit is de historische trekpleister van Groningen. Met als hoogtepunt natuurlijk de Martinitoren. Na 500 jaar bepaald deze nog steeds de skyline van Groningen. Verder zijn veel monumenten en is er veel kunst te aanschouwen in de open lucht. In de zomer een dagje naar Groningen is ook mogelijk. Delfzijl is een havenstad in de provincie Groningen. Hier kunt u lekker een zomers dagje op het strand beleven. Daarnaast zijn er nog veel molens in Groningen. Een lekkere, culterele fietstocht behoort dus tot de mogelijkheden.

Hotels

De Martinitoren wordt gezien als de symbool van de stad Groningen. Wat is er dan mooier dan overnachten in het Martini Hotel? Het ligt 5 minuten van de beroemde Martinitoren. Het is ook centraal gelegen. Dus een ultieme combinatie van genieten van cultuur en goedkoop overnachten in Groningen. Hieronder een overzicht van leuke hotels in Groningen:
- Martini Hotel
- Hampshire Hotel Groningen

Uitgaans leven en winkels

Groningen biedt een gevarieerde uitgangsleven met clubs als Drie Gezusters, Chupitos, Mr. Mofongo’s. Daarnaast bied de stad Groningen vol op shopping mogelijkheden voor jong en oud.


Bekijk hier alle voordelige hotelarrangementen.

Help!
Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@coupontrade.nl.