Goedkope hotelaanbiedingen in Nederland

Hotelaanbiedingen Flevoland

Ga jij binnenkort met vrienden of met je partner naar Flevoland en wil je een hotel boeken? Dan is het altijd leuk om op de hoogte te zijn van de leukste 30 euro hotels voor een overnachting, bezienswaardigheden en hotspots voor je weekendje weg

Bezienswaardigheden

Wil je historische bezienswaardigheden bezoeken dan adviseren wij je om een goedkope hotelovernachting te boeken in Almere-stad, Lelystad, Emmeloord of Dronten dit zijn de trekpleisters van Flevoland. Bataviastad, de allereerste outlet van Nederland bevindt zich in Lelystad. Daarnaast heeft Lelystad ook een natuurpark en het lucht-en ruimtevaartmuseum Aviodrome. Nabij Dronten bevindt Walibi Holland zich een van de bekendste pretparken van het land.

Hotels

Nabij het vliegveld van Lelystad heb je het Lelystad Airport hotel. De meeste kamers zijn voorzien van een ligbad en een kluis. Wil jij overnachten in een Van der Valk hotel? Dan raden wij jou aan om te overnachten in het Van der Valk Hotel Emmeloord of in het Van der Valk hotel in Almere. Mocht je nog verder willen zoeken naar een hotel, bekijk een van de onderstaande hotels:
- Apollo Hotel Almere city Centre
- Bastion Hotel Almere
- Haje de Lepelaar Lelystad
- Hotel Restaurant ’t Voorhuys Emmeloord

Uitgaans leven en winkels

Flevoland biedt een gevarieerde uitgangsleven met clubs als Hardersplaza, Club Cell, Jiggerz en disco Chez. Daarnaast bieden de steden Almere en Lelystad genoeg winkelmogelijkheden voor jong en oud.


Bekijk hier alle voordelige hotelarrangementen.

Help!
Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@coupontrade.nl.